Waarom LeanSpotLeanSpot vereenvoudigt het verhuren van je woning of bedrijfspand, van één object tot meerdere objecten. Met het gebruiksvriendelijke systeem bespaar je als verhuurder kostbare vrije tijd en regel je alles tot in de puntjes als het gaat om het verhuren van je woning of bedrijfspand, o.a. het volgende:

  1. Het digitaal beheren van de administratie (huurders, contracten, etc.)
  2. Het incasseren van de huurinkomsten
  3. Opmaken van huurcontracten, onderhoudsplan en sleutelplan
  4. Het onderhouden van je verhuurde woning of bedrijfspand
  5. Het checken van de huurders
  6. Inschakelen van leveranciers voor onderhoud

Op basis van duidelijke afspraken en onze gebruiksvriendelijke software haalt u het hoogste rendement uit woning of bedrijfspand. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt verhuren.

Het werk voor mij als particuliere verhuurder erg makkelijk om alles in een overzichtelijk overzicht te kunnen zien en opzoeken.

Max Janssen
Verhuurt woningen in Groningen


Hoe werkt LeanSpot1.


Kom in contact met LeanSpot.
Door het registratieformulier kun jij je vrijblijvend aanmelden als verhuurder. Op deze manier ontvangen wij jouw contactgegevens en zullen wij binnen 24 uur contact met jou opnemen. Of geef zelf aan wanneer je bereikbaar bent en het liefst gebeld wilt worden.2.


Aanmaken van een account.
Vervolgens maken wij een account aan en richten deze zo in, dat je meteen van start kunt.3.


Met een gerust gevoel verhuren.
Wanneer jouw account is ingericht kun je met een gerust gevoel verhuren. Zo houd je controle over je financiën, het onderhoud van de woning en natuurlijk tevreden huurders. Dit alles zorgt ervoor dat het rendement optimaal is.Over LeanSpotWij, Niek en Pieter, hebben altijd de drive gehad om onze eigen onderneming te starten. Als vrienden hadden wij talloze ideeën, goede en slechte. Naast onze studie zaten wij wekelijks bij elkaar om te brainstormen, in het weekend en doordeweeks. Na meerdere Word documenten van de harde schijf te hebben gewist, hadden we het briljante idee, althans dat dachten wij. Toen zijn wij met ons plan naar onze doelgroep gegaan, verhuurders van woningen en bedrijfspanden. Door persoonlijk in gesprek te gaan en goed te luisteren kwamen wij erachter dat ons plan nog niet zo briljant was als dat wij dachten. Vervolgens hebben wij het idee aan de hand van onze informatie, drastisch gewijzigd en helemaal uitgewerkt. Op deze manier hebben wij onze dienstverlening gevormd en een eigen systeem ontwikkeld, dat ervoor zorgt dat verhuurders, van woningen en bedrijfspanden, worden ontzorgt en met een gerust gevoel kunnen verhuren.

Deze manier van werken wordt ook wel de Lean Startup Methode genoemd, door te blijven bouwen en meten, blijven we leren. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening en systeem passend blijft bij de wensen en behoeften van de verhuurder. Wij vinden het belangrijk dat ons contact persoonlijk blijft, hierdoor kunnen wij samen met de verhuurder snel schakelen wanneer er actie gewenst is.